Skořicový cukr - kulatá vinylová samolepka na kořenku - FUSION
Kód: KOR/FUS/KUL/BIL123 KOR/FUS/KUL/CER123 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Naše samolepky změní vaší kuchyň
Skořicový cukr - lahodná směs cukru a skořice, která dodává vašim dezertům a nápojům bohatou a hřejivou chuť. Přesypte ho do praktické kořenky a nalepte na ni designovou samolepku v černé nebo bílé barvě. Tyto tištěné vinylové samolepky nejen pěkně vypadají, ale také usnadňují organizaci koření. Jsou vyrobené z kvalitní vinylové fólie v elegantní bílé a luxusní černé barvě a s láskou vytvořené v Česku.
Pro jasné a elegantní označení kořenek
- kulatá vinylová samolepka na kořenku
- Kulatá edice FUSION: s písmenem (3,8 cm)
- ideální velikost na víčka kořenek
- vyrobené v ČR
- z vinylové fólie
- s dlouhou životností
Doplňkové parametry
| Kategorie: | FUSION kulaté |
|---|---|
| Druh koření: | koření na pečení |
Novinka
Paprika zelená - kulatá vinylová samolepka na kořenku - FUSION
Skladem
(30 ks)
20 Kč
Novinka
Zvěřina - kulatá vinylová samolepka na kořenku - FUSION
Skladem
(30 ks)
20 Kč
Novinka
Citronová tráva - kulatá vinylová samolepka na kořenku - FUSION
Skladem
(30 ks)
20 Kč
Novinka
Paprika pálivá - kulatá vinylová samolepka na kořenku - FUSION
Skladem
(31 ks)
20 Kč
Novinka
Česnek medvědí - kulatá vinylová samolepka na kořenku - FUSION
Skladem
(30 ks)
20 Kč
Novinka
Pomerančová kůra - kulatá vinylová samolepka na kořenku - FUSION
Skladem
(27 ks)
20 Kč
Novinka
Česnek - kulatá vinylová samolepka na kořenku - FUSION
Skladem
(21 ks)
20 Kč
Novinka
Losos - kulatá vinylová samolepka na kořenku - FUSION
Skladem
(30 ks)
20 Kč
Novinka
Paprika gulášová - kulatá vinylová samolepka na kořenku - FUSION
Skladem
(30 ks)
20 Kč
Novinka
Pepř celý -kulatá vinylová samolepka na kořenku - FUSION
Skladem
(17 ks)
20 Kč
Novinka
Křen - kulatá vinylová samolepka na kořenku - FUSION
Skladem
(30 ks)
20 Kč
Novinka
Krůtí maso - kulatá vinylová samolepka na kořenku - FUSION
Skladem
(29 ks)
20 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
