Jak vybrat cestovní lahvičky do letadla?

header-textolino

Cestování letadlem představuje jedinečné výzvy, ať už jde o delší dovolenou na exotické místo nebo jen rychlý víkendový výlet. Jednou z největších starostí bývá dodržení přísných pravidel ohledně přepravy tekutin na palubě letadla. Máme pro vás tipy na cestovní lahvičky do letadla, které splňují předpisy Mezinárodní asociace letecké dopravy (IATA).

Pokud jste někdy cestovali letadlem, určitě víte, že některé z vašich oblíbených kosmetických produktů nejsou povolené na palubě ve originálním velkém balení. Cestovní lahvičky můžete koupit v našem e-shopu tiskolino.cz.

Jak velké lahvičky si mohu vzít do letadla?

Lahvičky pouze do 100 ml
Do příručního zavazadla, na palubu letadla si můžete vzít tekutiny a gely (např. sprchové gely, šampony) v obalech do maximálního objemu 100 ml a musí být umístěny v jednom průhledném uzavíratelném plastovém sáčku, který lze opakovaně uzavřít a maximální objem musí být 1l. Kromě maximálního objemu musíte splnit ještě další podmínky.

Cestovní lahvičky musí být z průhledného materiálu, musejí být odolné a mít pevný uzávěr, aby z nich tekutina nevytekla.

cestovni-lahvicky-do-letadla-tiskolino-min

Podle čeho vybrat cestovní lahvičky do letadla?

1. Kompaktní rozměry do 100 ml

Naše cestovní lahvičky mají kompaktní rozměry do 100 ml a snadno se vejdou do vašeho příručního zavazadla. Nezaberou moc místa a přesto vám poskytnou dostatek prostoru pro vaši kosmetickou výbavu.

2. Odolný materiál

Naše cestovní lahvičky z e-shopu Tiskolino.cz mají skvěle těsnící uzávěry, jsou vyrobené z odolného materiálu, díky čemuž nebudete muset řešit nechtěné překvapení, když dorazíte do svého cíle. Navíc jsou průhledné, a vy tak můžete snadno identifikovat obsah tekutin bez toho, aniž by bylo nutné lahvičky otevřít.

cestovni-lahvicky-min

3. Opakované použití

Cestovní lahvičky na kosmetiku nejenže šetří vaše peníze, ale také jsou šetrné k životnímu prostředí. S možností opakovaného doplňování obsahu jsou tyto lahvičky investicí do budoucnosti vašich cest. Navíc, když používáte cestovní lahvičky, snižujete množství plastového odpadu, což je vítaný krok směrem k udržitelnějšímu způsobu cestování.

4. Stylový vzhled

I cestovní doplňky jako jsou cestovní lahvičky do letadla mohou vypadat stylově! Stačí, když na ně nalepíte naše designové vinylové samolepky, které jsme vytvořili přímo na rozměry cestovních lahviček. Od teď budete mít nejen praktický, ale i designový doplněk na cestování. Díky štítkům budete mít také dokonalý přehled o tom, co se nachází uvnitř lahvičky.

5. Různé typy těsnících uzávěrů

V našem e-shopu si můžete vybrat cestovní lahvičky na kosmetiku s několika uzávěry. Na šampony nebo sprchové gely doporučujeme vybrat pumpičku s ochranným krytem. Tento dávkovač vám díky spořivému dávkovaní ušetří spoustu kosmetiky a kosmetika vám déle na cestách vydrží.
Vybrat si můžete i flip-top nebo disc-top uzávěr, který je vhodné na tekutiny s řidší konzistencí jako je např. micelární nebo pleťová voda.

cestovni-lahvicky-na-kosmetiku-min

Cestovní lahvičky jako superhrdinové mezi lahvičkami na kosmetiku

Vyberte si cestovní lahvičky na Tiskolino.cz a soustřeďte se už jen na to, co je opravdu důležité - vaše dobrodružství na cestách. Nechte tyto malé superhrdiny ulehčit vám život a užijte si každou chvíli vašeho cestování s klidem a pohodlím.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
Jsme plátci DPH. Zvýrazněné ceny v e-shopu jsou uvedeny s DPH a v detailu produktu i bez DPH.